På Kristi himmelsfärdsdag, när naturen står smyckad i vårskrudens fulla prakt, vill Jönköpingskretsen i Grön kyrka erbjuda dig möjligheten att komma ut och förundras. Vi pilgrimsvandrar längs Franciskusleden under temat I skapelsens tjänst, från Jönköping till Bergstemplet i Naturreservatet Taberg, en sträcka på ca. 18 km.

Start från Sofiakyrkan 09:30, Fjällstugan 09:00 eller Equmeniakyrkan Hovslätt 10:30 för att sammanstråla i Tokarp varifrån vi alla vandrar vidare ca. 11:15.

Meddela gärna din avsikt att delta genom att mejla hallbarhet@fjallstugan.se. Du hålls då löpande informerad och ditt namn kommer att finnas i deltagar-listan för att delas med medvandrare. Mer info på fjallstugan.se

Det praktiska: Vid varje startplats finns en vandringsledare. Återresa med JLT från Taberg vid 17-tiden. Egen matsäck, kläder efter väder. Ingen kostnad.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!